Heufkesweg 29
5768RR
MEIJEL
tel. 077-4662106

Met een van de laatste wedstrijden voor de winterstop, gingen de boys naar Meijel toe.
Ondanks de vele afwezigen, was er wel een verrassing. Niek Luijten trad toe tot de zondag veteranen, dus bij deze van harte welkom.

Afwezig: Edje, Striep, Rob S, Frietje, Iwan, Jos, Tup, Michel en Ben K
Inleen: Stefan Bloemers

Bij afwezigheid van Ben K nam Iwan zijn taak voor deze keer over.
Met allemaal een geldige QR code mochten de mannen het complex van Meijel betreden.
Onze sloper ging onder de lat staan, na de laatste wedstrijd 4 jaar geleden gekeept te hebben. Nu is natuurlijk de vraag, als de sloper onder de lat is gaan staan, wie heeft dan de keeper gesloopt? Dat was Gwen voor deze keer. Jloo was te laat en mag bij de volgende keer aan het befaamde rad in de kantine draaien.

Vanaf de aftrap kwamen d boys direct onder druk van Meijel te staan. We leden veel balverlies doordat de passes over paar meter al mis gingen. Dit zal wel te maken hebben gehad met de kou waaraan de meeste moesten wennen. Door de vele wisselingen stond Kets laatste man. Een hard afstandsschot van Meijel werd goed gepakt door Henri.

Na kwartiertje werd iedereen beetje warm en kwamen de boys onder de druk van Meijel vandaan. De opbouw ging steeds beter en konden elkaar steeds beter vinden en creëerden kleine kansjes.

De eerste grote kans kwam tegen het einde van de eerste helft. Kets schoof wat meer naar voren en via een aantal tikkie takkies belande hij op rand 16 en schoot hard in, 0-1.

Tot aan het rust signaal hadden de boys een goed veldoverwicht en konden het tot de rust uitvoetballen.

Met een 0-1 voorsprong konden de boys even gaan rusten. Iwan ging helemaal op in zijn rol als leider en voerde tactische wisselingen door.
Met alle wisselingen kwam ook de (r)entree van Niek in het groenwit (na 12 jaar niet gevoetbald te hebben).

Na rust ging de boys verder waar we gestopt waren in de eerste helft. We hielden de ruimtes kort en het samenspel ging steeds beter.
We kregen een aantal kleine kansen tegen het goed verdedigende Meijel.

Na een duel moest Frank er even uit met een bloedende wenkbrauw, nadat deze geplakt was mocht hij het veld weer in. Na een pauze van 12 jaar was Niek kapot gespeeld en kreeg een publiekswissel.

Ongeveer 10 minuten voor tijd had Roald een goede steekpass en kon Frank doorlopen naar de keeper en schoof de bal onder de keeper door in het net.

In het restant van de wedstrijd kwamen de boys niet in gevaar en konden de wedstrijd rustig uitspelen.

De 3 punten ging eindelijk weer mee terug naar d’Indj. Dit was verdiend na de laatste paar verliespartijen.

Er rest nu 1 wedstrijd voor de winterstop, 19 december thuis tegen Altweerterheide.