6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

Op deze zondagochtend geen lekker lentezonnetje maar zelfs een klein beetje natte sneeuw.
Met de nederlaag van aantal weken geleden in het achterhoofd, moesten de mannen weer tegen Oda aantreden.

Afwezig: Iwan, Jos, Nick, Mark R, Henri, Roald, Rob Scheurs
Inleen: -

Bij afwezigheid van Rob trok Michel het rode stierenpekske aan. Ondanks afwezigheid van Henri werd hij goed warm geschoten door Maikel en Tim.

Op het harde en hobbelige veld 2 werd er afgetrapt. Ondanks het matige spel van de afgelopen weken was de supportersvereniging is grote getale aanwezig.

In tegenstelling tot vorige week speelden de boys goed en georganiseerd. Ballen kwamen stuk beter aan en wisten elkaar een stuk beter te vinden. Het combinatiespel van de boys was goed om aan te zien, alleen resulteerde dit in weinig kansen aangezien Oda het achterin dicht had zitten.

Oda had de betere kansen, maar meer dan een rollertje naast zat er in de eerste helft niet in.
De eerste helft golfde op en neer tussen de verdedigingen.

Met een 0-0 ruststand gingen de mannen rusten en klein beetje opwarmen. Gelukkig stond de verwarming aan en konden we opgewarmd aan de 2de helft beginnen.

De 2de helft ging verder waar de eerste helft gestopt was.
De boys kwamen dichterbij het doel van Oda en kregen ook meer kansen.

Tup kreeg een goede kans, maar wist niet dat hij nog tijd en ruimte had en schoot de bal in een volley over.
Maikel kreeg nog een goede kans, maar zijn schot ging naast.

De boys bleven aandringen en Oda speelde veel op de counter.
Voorin werd goed druk gezet waardoor verdediging van Oda het lastiger kreeg.

Met nog een flinke regenbui in de 2de helft, kregen de boys een vrije trap rechts van de 16. Maikel nam deze indraaiend maar zijn voorzet was net te hoog voor de toch al lange Frank.

Vlak voor tijd kreeg Oda nog een goede kans. Een afstandsschot van ongeveer 20 meter werd door de keeper op de lat gekeken.

Met nog een aantal minuten te gaan vergeten de coaches Edje als supersub in te brengen. Zoals Edje zelf zegt, 1 minuut was voldoende geweest. Maar de scheidsrechter telde geen extra blessuretijd en eindigde de wedstrijd zoals deze begon, 0-0.
En zoals de nieuwe hoofdtrainer van dames het zegt; “als de sfeer goed is, komen de punten vanzelf”.

De boys hebben nu een weekje rust en spelen op 3 april thuis tegen Meijel.