Op de ochtend dat de klok een uur terug ging, was iedereen op tijd in de kantine. Gelukkig voor ons was deze al open en kon iedereen even wakker worden met een warme tas koffie of thee.

Afwezig: Striep, Iwan, Jos, Peter W
Inleen: -

Na door de ochtenddouw naar Heibloem te zijn gereden, kwamen onder leiders erachter dat de tas met tenues nog netjes in vak stond te wachten om meegenomen te worden. Mat en Ben K konden dus weer terug, na enige tijd gewacht te hebben arriveerden zij ten 2de maal in Heibloem.

Na een gedegen warming up van nog geen 10 minuten, mochten de mannen beginnen aan de wedstrijd.

Vanaf het begin werd er gelijk goed druk naar voren gezet. Henk kreeg een goede kans, maar schoot van dichtbij tegen de keeper aan.

Heibloem speelde voornamelijk de lange bal en kregen een aantal goede kansen na uitbraken van hun kant. Gelukkig voor ons Rob wel warm en hield zijn doel schoon.

Na 25 minuten, pakte Kets de bal goed af van het middenveld en kwam de bal via Frietje bij Maikel terecht, koelbloedig schoot hij de bal in de korte hoek, 0-1.

Heibloem bleef de lange bal hanteren en kreeg een levensgrote kans op de 1-1, maar na een 2 tegen 1 actie was Bernd snel terug om de bal van de lijn te halen.

Vlak voor rust moest Michel het veld verlaten met hamstringblessure.

Met een gelukkige 0-1 ruststand mochten de mannen even bijkomen.

Direct na rust begon Heibloem flink druk te zetten. Na slordig balverlies van onze kant, kon Heibloem doorlopen en de na een voorzet makkelijk intikken, 1-1.

De groenwitten lieten kopje niet hangen en bleven aanvallen. Frietje kon goed doorlopen en de bal op Tim leggen, maar schot van Tim werd makkelijk gepakt door de keeper.

Na een strakke breedtepass van Heibloem kon hun middenvelder zo door de verdediging lopen en makkelijk binnen schieten, 2-1.

Frank werd de wedstrijd uitgeschopt na een harde overtreding, waarbij hun speler gele kaart kreeg.

Tim kreeg goede kans op de gelijkmaker, de keeper had moeite met zijn schot en kreeg deze niet direct onder controle, maar had de bal in 2de instantie wel.

Even later kwam dan toch de gelijkmaker. Frietje kreeg de bal op rand 16 en maakte een goede schijnbeweging en schoot de bal via de keeper en paal erin, 2-2.

Na een voorzet van Frietje, probeerde Kets te schieten, maar in de kluts kwam de bal bij Tim maar schoot net naast.

De keeper van Heibloem begon al met tijdrekken door steeds pas heel laat te bal op te pakken. Na weer zo’n actie was Frietje er snel bij en had hun keeper nog maar net op tijd de bal te pakken.

Heibloem kwam weer op voorsprong, na slecht uitverdedigen kon Rob nog net redden, maar de inlopende speler was sneller bij de bal schoot hard binnen, 3-2.

Na een dieptepass van Frietje ging Kets achter de bal richting achterlijn en werd snoeihard onderuit gehaald door hun keeper. Kets moest daarbij ook geblesseerd het veld verlaten en hun keeper mocht er ook 10 minuten af.

Nadat Ben vorige keer gemist had mocht Roald het nu proberen vanaf de penalty stip, met een korte aanloop werd de bal gestopt door hun reserve keeper.

De boys probeerden het nog, maar er kwam geen doelpunt bij en bleven de punten in Heibloem achter.

Voor nu zit het even erop, 21 november is de volgende wedstrijd, uit tegen Meijel. De boys kunnen even alle blessures laten genezen zodat we er tegen Meijel vol tegenaan kunnen gaan.