Inleen: -

Het was het weekend dat de klok achteruit werd teruggezet. Iedereen was dus vroeg uit de veren en goed wakker. Zelfs Ben Vossen was op tijd.

Voordat we begonnen aan de warming up, werd de teamfoto gemaakt. Met bijna het complete team konden we na de foto aan de warming up beginnen. Het zonnetje scheen al lekker en was een echte najaarsdag en tevens ook een goed gevulde bank met maar liefst 4 wissels

Op veld 2 mochten de boys aftrappen. Direct vanaf de aftrap zaten de boys er goed op. Het samenspel was om te smullen.

Na een aantal minuten kreeg Maikel een goede kans om alleen door te lopen naar de keeper maar de verdediger was net op tijd terug.
John brachten de boys in vervoering door op rechts de bal af te pakken en na 2 man uitgespeeld te hebben richting doel te gaan, hij schoot diagonaal binnen, 1-0.

De boys bleven goed ballen, er werd goed opgebouwd en creëerden goede kansen. Wullems was ongelukkig in zijn aanname en kreeg 2 goede kansen.

Ben Vossen had een goede actie aan de rechterkant en kon een goede voorzet geven richting 2de paal. Daar stond Striep om de bal in het dak van het doel te schieten, 2-0.

Maikel was gevaarlijk dicht bij de 3-0, maar zijn schot werd door de keeper gepakt.

Voldaan en met een 2-0 voorsprong gingen de boys rusten. Roald bleef achter in de kleedkamer met last van zijn kuit en werden nog 3 andere wissels doorgevoerd.

Bij het begin van de 2de helft moesten de boys even wennen aan de wisselingen, maar creëerden nog wel aantal kansen.
Een draaiend schot van Tup richting verre paal ging net over.
Bij een vrije trap van Frank probeerde Ben V het achter zijn standbeen, maar die kon onderschept worden.
Na goed jagen van Frank kwam zijn voorzet bij Jloo, zijn schot ging richting de kruising maar keeper kon er net met zijn vingertoppen bij.

Even daarna moest Tup zich laten vervangen met liesklachten.

Niet veel later lieten de boys de bal makkelijk afpakken, de steekpass werd goed meegenomen en aanvaller van Heibloem kon doorlopen naar Rob en liet hem kansloos, 2-1.

SVVH kwam beter in de wedstrijd en ook aantal keer gevaarlijk. Een steekpass kon Rob nog goed pakken maar was even later bij een crosspass kansloos, 2-2.

Aangezien Rob (als sponsor) op de foto moest bij de selectie, werd hij vervangen door Michel.

De boys bleven de voorsprong zoeken, Wullems kreeg een goede kans maar van dichtbij hard overgeschoten.
Een schot van Jloo ging net voorlangs.

Vlak voor tijd kregen de boys nog een vrije trap, maar het schot van Maikel kon door de keeper gepakt worden.

Niet lang daarna werd er afgefloten. De boys hadden meer verdiend deze wedstrijd en wachten nog op de eerste overwinning. Maar de eerste helft biedt hoop.