Berkenlaan 10
6088AM
ROGGEL
tel. 0475-493039

Na lange tijd mochten de oudjes van zondag weer de wei in. Ruud heeft de vlag van Paul overgenomen. Dit was ook de eerste wedstrijd na het plotselinge overlijden van Paul. Het is nog steeds niet te beseffen en er zullen altijd momenten zijn dat hij gemist wordt.

Afwezig: Jos, Iwan, Kets, Frietje, Maikel, Tim, Tup
Inleen: -

Aangezien Roald op zaterdag nog even een wedstrijdje wilde meepikken in Enschede en zelfs nog met pech langs de kant stond, vertrokken we met 12 man uit D’Indj. Roald arriveerde halverwege de 1ste helft.

Er werd afgetrapt op veld 1, maar we vermoeden dat de grasmaaier kapot was in Roggel, het gras stond flink hoog.

Na de aftrap lieten de boys de bal goed rond gaan. Een dieptebal werd door Bernd teruggekopt naar Rob maar hij had de aanvaller van Roggel over het hoofd gezien en kopte de bal zo in de voeten van de aanvaller en kon zo doorlopen naar Rob en makkelijk inschieten, 1-0.

Na de 1-0 rechtten de boys hun rug en speelden bij vlagen goed voetbal. Het samenspel ging goed alleen creëerden we geen kansen.

Met nog ongeveer 10 minuten voor de rust stortte het bij boys even in. Met opgeheven buitenspel konden 2 aanvallers zo doorlopen naar Rob en 2tegen1 was net teveel en de bal lag in het net, 2-0.

Nog geen 2 minuten later werd de bal tekort teruggespeeld en makkelijk onderschept worden, de voorzet daarna werd eenvoudig ingeschoten, 3-0.

De groenwitten probeerden er nog uit te komen en kregen een vrije trap. De kopbal van Bernd ging net over.

Vlak voor rust werd er een dieptebal gegeven en de bij de voorzet kreeg de aanvaller een schouderduw, viel op de grond en kreeg de bal op de punt van zijn schoen en rolde langzaam het doel in, 4-0.

Met een 4-0 achterstand ging de boys naar de kleedkamer. Verdediging en keeper hadden veel te doen gehad in de eerste helft, maar de boys lieten de kop niet hangen.

De 2de helft verliep al beter, de boys stond beter en konden de bal ook rond laten gaan. Jloo en Frank bleven voorin veel jagen en maakten het de verdedigers bij vlagen moeilijk.

Roggel bleef wel aanvallen en de boys hadden nog geluk dat de paal nog even hielp. Even later hadden de boys wat minder geluk. Een klutsbal werd in de verre hoek geschoten en ging via de paal erin, 5-0.

Roggel maakte het Rob af en toe nog moeilijk maar kon de ballen er nog goed uithouden.
Het laatste wapenfeit was een corner vlak voor tijd, het schot werd door Michel nog van de lijn gehaald.

Met een wat geflatteerde nederlaag ging de groenwitten terug naar D’Indj.

Komende donderdag staat de inhaalwedstrijd tegen DFO op het programma en dan nog de laatste wedstrijd tegen RKSVO.