6004RT
WEERT
tel. 0495-536566

DESM - EB

Ondanks het vroege tijdstip van verzamelen, namelijk 8.15, zat de sfeer er goed in. Of dit kwam doordat er een aantal naar Hooverhut zijn geweest of dat het zonnetje al lekker scheen laten we in het midden. Zelfs Ben V was maar 5 minuten te laat.

Afwezig: Iwan, Jos, Maikel, Nick, Mark R, Gwen, Peter W
Inleen: -

Bij DESM mochten we aantreden op veld 2, dus weer op echt gras. Met een afvaardiging van de supportersvereniging en een voorjaarszonnetje liet DESM de bal rollen.

De boys hadden veel moeite met het samenspel. Korte en lange passes kwamen niet aan. We creëerden weinig tot geen kansen. De keeper van DESM had een makkelijke eerste helft.

DESM was de betere partij en kreeg ook de betere kansen.

Tegen het einde van de eerste helft kreeg DESM de beste kans, het schot kwam tegen Geert aan waarbij de bal weer terug voor de voeten van aanvaller van DESM kwam en kon voor een 2de keer uithalen en Rob kansloos laten, 1-0.

Met een 1-0 achterstand ging de boys de rust in. Edje werd als gelegenheidsspits ingebracht.

Vanaf de aftrap gingen de boys er tegenaan. Edje stoomde op en via een 1-2 kreeg hij de bal terug waarbij hij waarschijnlijk zijn mooiste doelpunt in zijn carriere scoorde, de bal ging strak de kruising in, 1-1.

Dit gaf de boys moed, maar het samenspel bleef niet goed aan de kant van groenwitten.

DESM bleef de betere partij. Na een schot op de paal kwam daarna de voorsprong voor DESM. Via slecht uitverdedigen kreeg DESM de bal op een presenteerblaadje en schoot via de paal binnen, 2-1.

Even later werd de voorsprong uitgebreid, door wederom slecht uitverdedigen via het midden kon DESM de bal eenvoudig oppikken en richting Rob gaan en makkelijk scoren, 3-1.

Met Frank en Edje als aanjagers, kregen de boys nog kleine kansjes. Tup kreeg een goede kans op de aansluitingstreffer, maar nam de bal ineens op zijn slof en schoot over.

De boys kwamen nog goed weg na een afgekeurd doelpunt na buitenspel.

Het slotoffensief van boys bracht nog 1 kans. Op een voorzet van Edje kopte Tup net over.

Het was een zwakke en slechte wedstrijd van de boys. De supportersvereniging gaf aan dat dit de slechtste wedstrijd van seizoen was, mede door het gemis van Kets en Frietje.

Komende zondag kunnen de boys revanche nemen met de thuiswedstrijden tegen Oda.