Al vroeg moesten de boys verzamelen, gelukkig was Mike vd Broek ook vroeg wakker en zorgde ervoor dat de kantine open was en koffie klaar stond. De Schoorbrug stond open en het was wachten op Kets en Ben Vossen.

Mat heeft geluisterd bij het 4de, waarbij laatkomers reserve komen te staan. Gelukkig voor ons worden de andere regels (zoals draaien aan het rad en boete) nog niet overgenomen.
Met 14 man gingen we op weg naar het nieuwe complex in Kelpen bij DFO’20.

Roald is ook weer voldoende hersteld van zijn blessure en zegt al om 8.30 bij DFO te hebben gestaan om ons op te wachten (of om niet reserve te staan).

Afwezig: Jos, Iwan, Gwen, Maikel, Geert, Striep, Ben K en Henri
Inleen: -

Onze keeperinschieter/ sloper was vorige week en deze week afwezig vanwege het overlijden van zijn moeder. Henri, namens spelers, staf en supporters van 35+ gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte.

Het veld lag er goed bij. Vanaf de aftrap zaten de boys er goed op, de druk werd goed naar voren gezet en DFO had het in het begin lastig met ons spel.
De groenwitten, mede gezien door flinke supportersschare, waren veel in balbezit en DFO kwam niet over de helft heen.

De eerste grote kans kwam op naam van Peter. Na een goede aanval, kwam van rechts de voorzet naar de op de stip wachtende Peter. Niet wetende dat hij voldoende tijd had schoot hij de bal ineens en ging naast.

DFO kwam mondjesmaat over de helft. Met nog ongeveer 10 minuten op de klok, werd de bal slecht weggewerkt bij onze achterlijn. De bal werd eenvoudiger voorgezet en kon makkelijk worden opgepikt en worden ingeschoten, 1-0.

De groenwitten hadden moeite met het felle spel van DFO, DFO zat kort op onze spelers met veel overtredingen waarvoor weinig tot niet gefloten werd.

DFO kreeg nog een grote kans om voorsprong uit te breiden, de spits van DFO kon zo doorlopen maar schoot slecht in en kon makkelijk gepakt worden door Rob.

Met een 1-0 achterstand konden de boys in de rust even de tactiek bespreken en waar nodig even omzetten.

Het spelbeeld van de 2de helft verschilde niet veel dan de 1ste helft. De boys hadden veel balbezit maar DFO zat er kort op.

Het baltempo van de boys ging omhoog maar kregen weinig uitgespeelde kansen.
Zowel Kets, Frietje als Roald werden vaak hardhandig afgestopt door DFO.

Omdat we veel op de helft van DFO speelden was het ook druk in en rondom hun 16 meter gebied. Voorzetten werden door hun keeper gepakt of onderschept.
Ondertussen was hun keeper goed warm geschoten door Eindse Boys.

Frank had een goede actie en kon door richting achterlijn, maar werd neergehaald. Na wat aarzelen wees de scheidsrechter toch naar stip. Ben Vossen mocht achter de bal gaan staan voor de gelijkmaker maar zijn penalty werd gepakt door de keeper.

De Boys ging vol op jacht naar de gelijkmaker, hierdoor kreeg DFO meer ruimte om de counteren, maar deze werden door onze verdediging en Rob goed onderschept.

Ondanks het vele balbezit en de aanvallen bleef de, verdiende, gelijkmaker uit en gingen de boys zonder punten terug naar Op de Hooven.

Komende zondag hebben de boys een rustdag waarna een week later de uitwedstrijd tegen SVVH op het programma staat. We hopen dat de ziekenboeg dan wat leeggestroomd is en we er weer vol tegen aan kunnen.