Baldessenweg 1 C
6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

De eerste thuiswedstrijd na de winterstop, mochten we op veld 4 aantreden tegen SVVH. Met voorlopig de laatste wedstrijd van Kets bij de veteranen van de zondag, hij mag rest van het seizoen het 4de gaan helpen.

Afwezig: Iwan, Johan, Tim, Jos, Maikel, Nick, Henk, Henri
Inleen: Marcel

Onder een lekker voorjaarszonnetje mochten de boys aftrappen op veld 4. De toplaag was nog lichtjes bevroren wat gedurende de wedstrijd steeds wat zachter zou worden.

Vanaf de aftrap werd de druk en goed opgezet wat het spel van de boys bevorderde.
Het eerste wapenfeit kwam van de voet van Kets, vanaf 20 meter probeerde hij het met een schot die net naast ging.

SVVH kwam er amper aan te passen en verloor snel de bal. De boys speelde goed samen en creëerden kleine kansen.

Na een goede aanval werd het doelpunt van Gwen afgekeurd vanwege buitenspel.
SVVH speelde op de counter en kregen daaruit nog een goede kans, maar het schot ging naast.

Op een voorzet van Wullems kwam Frank net te laat en zeilde de bal voorlangs.

10 minuten voor rust kreeg SVVH een corner. De corner werd goed ingekopt maar gelukkig stond Roald op de juiste plek en kon de bal van de lijn halen.

Vlak voor rust kreeg SVVH een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel. Bij het opzetten van muur lag ineens een speler van SVVH op de grond. SVVH bleef maar discussiëren met de scheidsrechter waarbij de scheidsrechter uiteindelijk de aanvoerders bij elkaar riep.

Met een 0-0 ruststand mochten de boys even thee drinken en een plan de campagne maken voor de 2de helft.

Na rust gingen de boys er weer vol op en kregen goede kansen. Gwen kreeg nog een goede kans maar werd daarbij gehinderd door een medespeler en kon niet vol uithalen. Even later kreeg Ben V nog een goede kans maar de keeper was er snel uit waardoor Ben net te kort kwam.

Na een ongelukkige botsing van Bernd binnen de 16, ging de bal op de stip. De penalty werd feilloos ingeschoten waardoor de boys ineens achter de feiten aanliepen, 0-1.

De boys bleven kort op de bal zitten waardoor Kets door oprukken naar de keeper, met een stiftje a la Bergkamp, was daar de verdiende gelijkmaker, 1-1.

Michel kreeg nog een kans op de voorsprong, maar zijn schot ging in de korte hoek net naast.

Vlak voor tijd kreeg SVVH nog een grote kans op de 3 punten mee naar Heibloem te namen, bij een uitbraak werd Rob omspeeld maar door goede rugdekking van Geert kon hij de bal voor open doel wegschieten.

Met een 1-1 eindstand waren beide denk ik wel tevreden. De komende zondagen staan er back to back wedstrijden, met komende zondag de uitwedstrijd bij DESM.