Baldessenweg 1 C
6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

De laatste wedstrijd van het seizoen voor de zondag veteranen en tevens de laatste wedstrijd van een aantal oudgediende. Na deze wedstrijd worden de spreekwoordelijke schoenen aan de wilgen gehangen door Jos, Iwan, Henk en supersub Edje.

Afwezig:  Gwen, Kets, Frietje, Frank
Inleen: -

Michel is nog steeds lichtgeblesseerd en trok het rode stierenpekske aan, aangezien dat de vorige keer goed ging waren de verwachting van zowel Michel als Rob weer hooggespannen.
Voor de laatste keer mocht Edje weer laatste man staan en Henk dit keer als aanvoerder weer linkshalf. Iwan en Jos werden gespaard voor de 2de helft.

Onder een lekker zonnetje werd er onder toeziend oog van de supportersvereniging, spelersvrouwen, familie, vrienden en bekende afgetrapt.

Vanaf het begin van de wedstrijd zaten zowel de boys als RKSVO fel en kort op de bal. De boys hadden de druk goed naar voren staan. Maar hadden moeite om door de fysiek sterke verdediging van RKSVO door te breken.

Roald had een goede kans, vanaf de zijkant schoot hij een leep balletje naar de lange hoek, maar buiten bereik van de keeper werd de lat geraakt.
Even later had Maikel de openingstreffer op zijn slof liggen, maar zijn harde schot ging naast.

RKSVO speelde veel de counter en kregen een paar kansjes maar deze werden door Michel naast gekeken.

De boys wilden voor eigen publiek de 3 punten in D’Indj houden en gingen vol op de aanval. Op een strakke voorzet van Henk stond er niemand om deze in te tikken. Een paar minuten had Henk pech dat zijn schot op de lat uiteenspatte.
Tup had pech dat zijn afstandsschot, waarbij de keeper ver voor zijn doel stond, nog net gepakt kon worden.

Met een 0-0 ruststand mochten beide elftallen even bijkomen.

Bij start van de 2de helft stonden beide partijen al klaar voor de aftrap, maar zonder scheidsrechter, deze stond nog even zijn bakkie koffie te drinken. Aangezien we daarop niet wilden wachten werd er alvast afgetrapt. Iwan mocht de 2de helft beginnen.

Het duurde niet lang voordat Iwan een goede kans kreeg, zijn afstandsschot werd gekeerd door de lat.

Rob Scheurs vond 2 wedstrijden voetballen wel genoeg en bij een actie schoot het in zijn hamstring. Dus moest helaas wisselen.

Wullems kreeg de grootste kans op de verdiende voorsprong. Na een goede actie vanaf de zijkant ging hij direct door naar de keeper maar schoot op de keeper.

De keeper van RKSVO had het druk, maar had nog een mooie redding op een schot van Roald.

Halverwege de 2de helft vonden Mat en Ben dat Edje en Henk met een publiekswissel het veld mochten verlaten. Moegestreden gingen ze de rest van de wedstrijd vanaf de bank bekijken.

Jloo had nog een goede kans, maar zijn kopbal ging net naast.

RKSVO wisselde ook veel in de 2de helft, ook bij hun waren er een aantal die stopten na deze wedstrijd. Uiteraard kregen ook zij een het applaus wat ze verdienen.

5 minuten voor tijd mocht dan Jos eindelijk zijn opwachting maken. Vlak voor tijd ging Jos er fel in. Zijn tegenstander ging, al dan niet gespeeld, kermend naar de grond en scheidsrechter kon niets anders doen dan Jos zijn eerste (en laatste) rode kaart geven. Met applaus ging het dan ook maar achter de reling staan.

De scheidsrechter had genoeg gezien van deze wedstrijd en besloot af te fluiten. De wedstrijd eindigde zoals deze begon, 0-0. Maar de eindstand in latje tik valt met  3-0 in het voordeel uit van de boys.

In de kleedkamer en na de wedstrijd werd er nog onder het genot van een hapje en een drankje afscheid genomen van de 4.