6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

Na een weekje rust mochten de mannen het opnemen tegen RKMSV.

Omdat Roald weer terug was van weekendje wedstrijden kijken in Engeland, hadden ze speciaal de vrouwenkleedkamer gereserveerd voor de mannen, kan Roald alvast wennen voor komend seizoen. Hij vond het alleen jammer dat er nu zoveel mannen in de kleedkamer zaten.

Afwezig: Iwan, Jos, Nick, Mark R, Henri, Edje, Geert, Maikel (fluiten)
Inleen: -

Ondanks de slechte weersvoorspellingen mochten de boys aftrappen op veld 2 onder een lentezonnetje.

Vanaf de aftrap werd Meijel goed onder druk gezet. De boys speelden makkelijk en konden elkaar goed vinden.
Henk kreeg de eerste grote kans, opstomend vanaf links werd zijn schot geblokt en ging over de achterlijn.

Het spel in de eerste helft golft op en neer en was voor de supportersvereniging en toeschouwers leuk om naar de kijken.

Meijel kwam er af en toe uit, maar kon de in het doel teruggekeerde Rob het niet echt moeilijk maken. Meijel kwam wel steeds wat beter in hun spel.

Een gevaarlijke corner van Meijel werd goed gepakt door Rob.

Vlak voor rust ging het dan toch mis. Op randje buitenspel kon Meijel oprukken naar Rob en met een 2 tegen 1 kon deze makkelijk uitgespeeld worden, 0-1.

Met een achterstand gingen de boys de rust in.

Na rust bleven de boys de druk goed naar voren zetten. Meijel speelde vooral op de counter.

Ondanks de druk naar voren werd de keeper van Meijel niet echt getest.
Een goede volley van Bernd ging over en goed schot van Frank ging net naast.

De boys kregen wel steeds meer wat kansjes.

Met een hard en goed schot van Roald had de keeper het toch lastiger dan gedacht en met wat gefrommel werd de bal tot corner verwerkt.

Meijel kreeg een paar goede kansen vanuit de counter, op rand 16 werd er een goed schot gelost waarbij Rob deze met 1 hand net kon pareren.

Een vrije trap van ongeveer 20 meter werd door Roald goed over de muur gedraaid de keeper deze nog net over de lat kon tikken.

Met 11 gespeelde wedstrijden zijn de boys wel koploper, de andere teams moeten nog wat wedstrijden inhalen. Hierdoor hebben de boys nu bijna een maand rust en spelen op 1 mei thuis tegen koploper DFO.