Baldessenweg 1 C
6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

Doordeweekse inhaal wedstrijd, is wel even wennen om zo laat te verzamelen in plaats van 8.45u. Maar zelfs op deze tijd komt Ben Vossen te laat. Roald is wel op tijd terug vanuit Amsterdam.

Afwezig: Jos, Iwan, Kets, Frietje, Striep, Maikel (fluiten)
Inleen: -

Met wat personele wisselingen deze wedstrijd. Michel (licht geblesseerd) trok rode stierenpekse aan en Mark pakt de vlag over van Ruud (had wedstrijd met MO15).

Met een minuut stilte vooraf voor Paul, werd er afgetrapt op veld 2. Vanaf de aftrap zitten de boys er kort erop, veel balbezit en konden elkaar goed vinden.

De eerste 20 minuten hadden de boys een paar kleine kansen met Jloo, Peter en Rob voorin.
Roald was vaak aanspeelbaar en daarbij ook zondebok, kreeg veel overtredingen tegen zich.

Na ongeveer 20 minuten kregen de boys een eerste grote kans. De bal werd vanuit achter meegegeven door Michel aan Frank, Frank naar Henk, Henk naar Roald, Roald diep, Rob rent achter de bal aan en net voor de achterlijn een voorzet op Jloo, hij neemt aan draait weg en schiet hard binnen, 1-0. Het eerste doelpunt sinds Edje bij DESM op 13 maart.

Na de 1-0 blijven de boys goed spelen, DFO speelt veel op de counter en krijgt paar grote kansen op de gelijkmaker. Een scherpe voorzet ligt voor het inschieten maar Henk vliegt ervoor en blokt de bal.

Even later een voorzet teruggelegd richting penaltystip maar hoog overgeschoten. En een vrije trap op hele gevaarlijke plek maar ging richting cornervlag.

De directie Vossen BV komt ook een keer kijken met gezin en net daarna valt Ben geblesseerd uit.

Met een van de beste eerste helften na de winterstop konden de boys even rusten met een 1-0 voorsprong. De afvaardiging van de supportersvereniging kon tevreden de kantine in.

Na rust gingen boys door met goed voetballen.

Tup pikt de bal op de middenveld en krijgt alle ruimte. Zijn schot van ongeveer 25 meter draait mooi de lange hoek in buiten bereik van de keeper, 2-0.

DFO bleef komen en de boys hadden geluk dan het geen penalty kreeg na hands bij blokken van gezicht. Het zicht werd ontnomen voor de scheidsrechter.

Een aantal minuten werd een overtreding van Bernd op randje 16 buiten de 16 gelegd. De vrije trap op gevaarlijke plek werd goed gepakt.

2de helft hadden de boys het een stuk lastiger om onder de druk van DFO uit te voetballen.

5 minuten voor tijd werd een handsbal van Edje wel bestraft met een penalty. De keeper gokte op de verkeerde hoek en DFO had de aansluitingstreffer, 2-1.
DFO blijft jagen op de gelijkmaker maar weten deze gelukkig niet te maken. Vlak voor tijd werd een nog een flinke overtreding gemaakt op Gwen, maar de scheidsrechter floot niet snel daarna af.

De 3 punten blijven eindelijk weer een keer in D’Indj.

Zondag de 22ste staat de laatste wedstrijd op het programma. Dit wordt tevens de laatste wedstrijd van Edje, Henk, Iwan en Jos. We verwachten veel supporters om hun een mooi afscheid te geven.