Eerste verlies Eindse Boys 35+1

Eerste verlies Eindse Boys 35+1

Eindse Boys 35+1 (zon)

2 - 3

S.V. Roggel 35+1 (zon)

Competitie

1e klasse 02

Datum

3 oktober 2021 9:45

Scheidsrechter

P.J. Zander

Accommodatie

Sportpark Op de Hooven
Baldessenweg 1 C
6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

Na in de voorbereiding tegen Roggel geoefend te hebben, was het vandaag tijd voor de competitie. In de voorbereiding kansloos verloren, dus de Boys aasden op revanche. Op verzoek van Roggel is de wedstrijd vervroegd van 28 november naar 3 oktober.

Op deze herfstachtige ochtend waren de boys vroeg op de club. Nicole Feddema had vandaag weer een foto moment voor de seniorenteams, dus de mannen waren al vroeg paraat. In de oranje tenues mochten de mannen aftrappen op veld 2.
Omdat Paul ons moest fluiten, werd ’s ochtend Mark nog snel gevraagd om te vlaggen.

Afwezig: Tup, Frietje, Frank M, Maikel, Henri en Jos
Inleen: -

Met een goed gevulde bank, 4 reserves, was het proppen om droog te blijven.

Koud gestart aan de wedstrijd had Roggel de bal al in het net hangen. Een te korte terugspeelbal naar Rob werd door de aanvaller van Roggel makkelijk opgepakt en in het doel gewerkt, 0-1.
De groenwitten, of is dit geval in het oranje, hadden moeite om in hun spel te komen.

Na ongeveer een kwartier spelen werd Kets onreglementair gestopt en kreeg vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel. Zijn een verwoestende uithaal werd geraakt door de muur en rolde buiten bereik van de keeper het doel in, 1-1.

Roggel bleef de bovenliggende partij en creëerden de meeste kansen. Na de 1-1 kreeg Roggel een grote kans, maar de voorzet werd hard naast geschoten.

Hierna volgde de blessures in rap tempo zich. Binnen 5 minuten gingen Geert (hamstring), Iwan (enkel) en Roald (hamstring) naar de kant, de bank was zo weer leeg.

Na de wisseling hadden de boys het lastig om de organisatie neer te zetten. Roggel moest blijkbaar ook even wennen aan de wisseling want slalom Kets ging door de verdediging heen en schoot met rechts hard is de verre hoek binnen, 2-1.

De boys konden met een 2-1 ruststand even bijkomen en de organisatie goed bespreken.

Roggel had snelle counters waar de verdediging het goed druk mee had, gelukkig waren bij de meeste aanvallen onze verdedigers snel terug en konden de aanval op diverse manieren onderscheppen.

Roggel had de druk er goed op staan en in een aanval waarbij wij de bal niet weggkregen, kreeg Roggel een penalty na een flink blok. Deze werd feilloos ingeschoten, 2-2.

Eindse Boys had moeite om eruit te komen, de lange bal kwam niet goed aan en middenveld stond vaak mee te verdedigen.
Na een sliding van Bernd op de bal (en man) hadden we geluk dat we niet nog een penalty tegen kregen.

Helaas voor ons viel de bal nog bij ons het net. Na een lage corner kwamen Henk en de aanvaller van Roggel naar de eerste paal en ging de bal via de kluts de kruising in, 2-3.
De boys ging op jacht naar de gelijkmaker, maar Kets kon zich niet goed in stelling brengen en supersub Jloo had het ook moeilijk tegen de verdedigers van Roggel.

5 minuten voor tijd kwam Roggel met 10 man te staan, na goed doorgaan van Kets werd deze op rand van de 16 hard onderuit gehaald zonder de intentie om de bal te spelen. De vrije trap van Kets raakte helaas niet het net.

Met een 2-3 eindstand hadden de boys veerkracht laten zien en hadden vandaag vooral pech met de blessures. Met Roggel hebben we nu wel een van de betere tegenstanders gehad. 

Komende zondag kunnen de boys zich weer revancheren thuis tegen DESM.

Statistiek na 2 wedstrijden
3 doelpunten; Mark Rietjens
1 doelpunt; Johan vd Loo, Ben Vossen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!